Followers

Isnin, 24 Mei 2010

Hoi !!! Mari Berpantun...

Hoi!!! AMIRUL ARIF nak buat sesi MARI BERPANTUN kali ini...
pujangga nak tengok berapa ramai yang ade bakat berpantun nih.
"sesiapa yang nak berpantun,tulis jer kt KOMEN bawah tu"
kalau pantun kawan2 best,pujangga publishkan(siap link ke blog)
jom tunjukkan bakat anda,MARI MULAKAN :
(pujangga cuba ya..)


Hang Tuah dikenali seorang yang gagah,
Sejarah dicipta bersama-sama 5 rakan,
kepada rakan-rakan yg sering menyinggah,
terima kasih Hoi!!! AMIRUL ARIF ucapkan.


 Pujangga suka minum kopi 4 cawan,
Makan nasi goreng cina pula 2 pinggan
 Jika ada entri yang menarik perhatian kawan2,
Pujangga perlukan komen dan pandangan, 


Blog ini sediakan informasi terkini,
Sering dilawat x kira malam dan pagi,
Cukuplah pujangga berpantun sampai disini,
Kawan-kawan semua bila lagi?

Mari kita berpantun di Hoi!!! AMIRUL ARIF

(ihsan sifu GOOGLE)
Bukan masa nak MERISIK jer bole pantun..kat sini pon boleh..hihi

(ihsan sifu GOOGLE)
HAH sapa nak pakai camni sebelum berpantun kat sini adalah DIGALAKKAN

 
*Pujangga harap sahabat2 semua dpt beri respon pada post ini...jika ada sebarang cadangan mengenai entri,amatlah dialu-alukan

8 Komen Hoi!!!:

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

Dari kecik suka tgk ultraman,Pakat2lah mai komen...huhu

miya berkata... [Reply]

mak aihh. saya tak faham knapa klo nk bpantun kena sampin siap bagai. isk

pecah simen,
patah jari,
dah komen,
harap disukai.

ahakz. ok? :P

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

amik air dari perigi,
terima kasihlah saudari.

~ar!eyko san~ berkata... [Reply]

gendang gendut
tali kecapi
kenayg perut
ary senang hati.
lalala

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

hari2 gosok gigi,
thnxx komen lagi..

masturah idrus berkata... [Reply]

Anak cik Ali pergi ke tampin,
Hendak membeli roti jala,
Kalau Encik Amirul teruna yang rajin,
Apa kata singgah blog saya pula?

hehe..

Aidi-Safuan berkata... [Reply]

burung punai hinggap di batang pokok
disepak budak senak rasanya
aidi-safuan dah bohsan merokok
hoi amirul arif jom lepak shisha!


hahahaa... bab pantun nih memang aidi-safuan give up la. kan pantun jadik lucah dah nih. :P

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

Hari2 pujangga makan rambutan,
Makan rambutan dlm gua,
pujangga bangga en3 ni ade sambutan,
kreatif sungguh kalian berdua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...