Followers

Sabtu, 8 Mei 2010

Hoi!!! Swimming Pool(mahal dan DIY)

Ok kali ni, Hoi!!! AMIRUL ARIF nak tunjuk kan perbezaan antara spesifikasi kolam renang mahal dan kolam renang buatan sendiri :


Ini gambar swimming pool yang mewah dibuat depan rumah..cantikkn?
(dalam impianla nk buat camni..)

Nampak seronok sangat semua ahli keluarga mandi sama-sama..
(orang kaya bolehla wat camnie)


Gambar di atas adalah gambar swimming pool @ kolam renang yang mahal..Ianya memang cantik tetapi adakah kita semua mampu untuk membina swimming pool seperti itu di depan rumah?Hanya segelintir je yang mampu kot.. Tengok gambar swimming pool buatan sendiri di bawah :



Ini lak swimming pool yang dibuat depan rumah uncle aku kt Rengit,Johor
(siap pelampung,bola sekali tuh)


Hah!!! ini gambar uncle aku tgh layan swimming ngn cucu dye.
(gembira gak kn?)


# Hoi!!! AMIRUL ARIF sebenarnya ingin memberitahu yang tidak semua benda yang mewah mahupun nampak mahal itu tidak mampu kita miliki. Lihat saja gambar di atas, uncle saya yang buat tuh.Dekat kampung pun boleh buat swimming pool..Ape lagi semua,pakat2la buat swimming pool kt kampung masing2.:p







3 Komen Hoi!!!:

kenwooi berkata... [Reply]

i wanna swim! =D

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

then come here la dude

akuzle berkata... [Reply]

salam sedara amirul....

hendak seribu daya, x ndak dok main fesbuk jerlaa kaedahnyer...ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...