Followers

Rabu, 23 Jun 2010

Hoi!!! Berhati-hati dengan propaganda 15RA3L (PENTING!!!)


BERHATI-HATI  kepada pengguna  FACEBOOK !!!
Privacy kita makin diabaikan..Apakah propaganda I5RA3L???
Pujangga baru tahu tentang MAKLUMAT ini
Setiap kali kita taip perkataan (ISRAEL)
Di setiap wall,status dan lain2 dalam
FACEBOOK!!!

Kita akan terus masuk ke link
Group ISRAEL , di alamat link 
Jangan sesekali menge"LIKE" dan meng"KOMEN" di group ini
FACEBOOK membenarkan pihak luar menyalahgunakan privacy
maklumat-maklumat rakan-rakan kita di FACEBOOK !!!
Lihat contoh dibawah untuk lebih faham serta yakin akan kebenaran pendedahan ini !!!


klik untuk membesarkan gambar.. hafal link dan group ini!!!(jangan tertipu)

Setiap kali menulis perkataan I5RA3L(kiasan negara YAHUDI)
Post atau komen kita itu akan terus appear di group DIATAS !!!
Kurang ajar sungguh FACEBOOK ini...
Lihat bukti dan contoh dibawah :


TIADA PRIVASI !!!

Lihat gambar di atas sebagai bukti
Di wall group ini,akan ada tabs RELATED POSTS
Maksudnya,semua post rakan-rakan yang ada perkataan ISRAEL
Akan appear di posts group ini walaupun kita tidak LIKE group ini.
(Lihat bold perkataan ISRAEL di group di atas)
Apa pendapat serta pendirian anda tentang pendedahan ini? 
Secara jujur,pujangga mula muak dengan FACEBOOK
Dari kes melukis karikatur Nabi Muhammad dan group menghina ISLAM
Kesemuanya ibarat bekas luka di hati kita semua 
namun kita tidak diperdulikan serta diendahkan..
Mampukan kita semua terus bertahan bila PRIVASI kita dijaja ibarat 
BARANG JUALAN???

fikir-fikirkan lah para SAHABAT
Hoi!!! AMIRUL ARIF dah mula berhijrah ke MYFRIENDS2U 

11 Komen Hoi!!!:

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

Privasi kita x diendahkan?mari menentang ketidakadilan di FB

bARdbOO berkata... [Reply]

slm singgah...first time smp sini...

fb ni dah makin melampau nampak gayanya...makin hari makin bnyk cerita x best tntg fb ni..


jum baca entry terbaru bARdbOO
Aku sebagai Surirumah

bArdbOO berkata... [Reply]

ni kes pujangga melawat pujangga ni..nak tahu naper? meh terjah blog sya...u'll know... =)


Aku sebagai Surirumah

niesz berkata... [Reply]

pelik btul kla dorg tu..suke suki je wat mc tu..da la nk remove pon xley..

diriku berkata... [Reply]

boikot israel!!

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

boikot!!!
mulakan dengan menghindari diri dr guna barangan israel

ct syakirah berkata... [Reply]

owhh waahh !thanks 4 da info!

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

ur welkam..kita sama2 membantu menyedarkan

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply]

alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

menarik...thnx berkongsi

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

;]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...