Followers

Ahad, 4 Julai 2010

Hoi!!! Argentina...OMG!!!

ARGENTINA

dah tak ada apa-apa perkataan yang terungkap dek bibir pujangga di Hoi!!! AMIRUL ARIF ni apabila melihat favourite team pujangga kat WORLD CUP ni iaitu ARGENTINA tersungkur layu di kaki GERMANY...sob3 T.T 4-0 bhai....pedih2....Lepas ni, pujangga dah tak tahu nak sokong pasukan mana dah..mau2nya final WC nanti PARAGUAY vs URUGUAY...haha amek ko kalau betul-betul terjadi....jom tgk result n sedikit sedutan gambar2 yg menyaksikan ARGENTINA tersingkir dari WORLD CUP kali ini :


 ehsan fifa.com ...4-0..sgt pedih untuk diterima bukan???

Aishh betul2 ketara nampak tevez pancit...demmm

muka2 bangga skuad GERMANY selepas tumbangkan ARGENTINA

Hah makin diminati ramaila pengendali GERMANY ni JOACHIM LOEW

selamat ARGENTINA x menang WC sebab DIEGO MARADONA pernah janji nk bogel kalau menang WC


Messi ..apa da jadi dgn ekau jang???nk taw kenapa messi x pernah gol kt WC ni?
I
I
I
I
I
I
I
I
Ouchh ekau diraba rupanya...hilang teruna mu di WC2010..hehe

10 Komen Hoi!!!:

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

Hah kawan2 sume sokong pasukan mana???

niesz berkata... [Reply]

go germany!hihi..

m.i.a berkata... [Reply]

sedihla argentina kalah.. i was like tergamam je.. na tgk spain maen pun malas da...

dorg macam main ta full spirit la.. da la si jerman tu ensem ensem, hebat hebat, besau besau, bontot bulat.. grrrr! perfect soldier habis...

kesian messi i

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

haha amboi tgk footballer yg ensem2 ja

sarah berkata... [Reply]

oh yeah yeah..german menang!!!hahaha..German attack mmg sharp la u.haha..jom p blog i baca2 n komen2 plak pasl game ni.i wat satu entry jugak.versi permpuan u.ngeh3=pp

Wawa~* berkata... [Reply]

germany juara world cup taon ni nampaknye, huhuhuhuhuh

suhaisweet berkata... [Reply]

Go Spain Go!!..Anyway Not Bad..My Hot topic 4 the day.. Hot!

suhaisweet berkata... [Reply]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
farysa berkata... [Reply]

hikhikhik
sokong germany la plak lps ni yer
=))

suhaisweet berkata... [Reply]

Visiting here friends..Nice..Special Contest & u might win one Don’t Miss it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...