Followers

Isnin, 9 Ogos 2010

Hoi!!! Jom Melukis Perut Ibu Mengandung?


Hoi!!! AMIRUL ARIF pada entri kali ini ingin berkongsi keobsesan sesetengah manusia di muka bumi ini terhadap seni. Seni yang dimaksudkan ini bukanlah seni nyanyian ataupun lakonan sebaliknya seni melukis. Lebih menambahkan keterujaan pujangga mengenai seni lukisan ini adalah kerana kali ini, pujangga ingin mengetengahkan SENI MELUKIS PERUT IBU MENGANDUNG (belly painting)

Mari semua para pembaca Hoi!!! AMIRUL ARIF melihat gambar-gambar ehsan GOOGLE di bawah :

Kat rumah takda akuarium,si ibu ni melukis di perut..hehe

Kalau ibu yang mengidam,bolehla melukis apa yang diidamkan di perut.hoho

Tak sabar menanti kelahiran?lukisan ini boleh menjadi pengubat hati.
Huwaa...yang ni mesti kes nak praktis camne masa bersalin nanti :P

Jangan main-main,siap ada pertandingan untuk "belly painting" tercantik taw.ini kat BEIJING
Hmm apa kata anda?agak-agaknya wajar ke ibu-ibu ni melukis pelbagai gambar di perut mereka?Mungkin mereka rasakan yang waktu hamil adalah tidak selalu dan disebabkan itulah mereka gunakan masa hamil ini dengan sebaik-baiknya..tu pujangga rasala..TETAPI!!! jangan la pulak ada ibu2 di MALAYSIA pun nak buat macam ni sebab sah-sahlah tak menutup aurat..(nanti tak pasal Hoi!!! AMIRUL ARIF dipersalahkan sebab memberi idea)Takkan la melukis lepas tu tak tunjuk kan orang kan?hehe .Walaubagaimanapun, pujangga rasakan perut ibu mengandung yang original tanpa sebarang lukisan adalah lebih baik.Buang duit dan masa jer nak melukis,mewarna perut tu..Tengok gambar dibawah ni,anda semua pasti tertawan melihat perut "IBU" mengandung yang suci dari sebarang lukisan (XXX)




HAH..amacam betul tak pujangga cakap.perut tanpa lukisan lagi menarik!!!hihihi

19 Komen Hoi!!!:

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

Apa kata anda???sila tinggalkan komen ea..jangan lupa singgah lagi di Hoi!!! AMIRUL ARIF

alif berkata... [Reply]

mcm2 huhuhuhuhuuhuhuhu

GaDis CoMeL berkata... [Reply]

takde keja lah depa nih.. haha..

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

mmg xda keje pon...tp cantik gak..hehe

echah mashuri berkata... [Reply]

hahhaha...seni d mana2

Whoda berkata... [Reply]

coool giler..hahaha~
tpi xsure gamba yg last tu =p

GematriA™ berkata... [Reply]

miahahaha,siot ja.. ndada tempat lain utk melukis sudah.

.:|kamaryeah|:. berkata... [Reply]

yg ats cantik gmbrnye...
xbajet at perut pon klo zoom at pic~
unik btw~

Everlyn berkata... [Reply]

OMG...so cooolll !!

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

hehe thnxx for ur comments anyway...do visit me again

siti faridah harun (nama penuh tu) berkata... [Reply]

perut pun nk lukis,, hadoyaiii ~~~ kreatif melampau,, hooo33~~ rajin2 lah singgah blog kiter yer,, huhu

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

siti faridah harun=mmg kreatif..huhu mesti akan melawat selalunya....:)

RastaMat berkata... [Reply]

Kreatif!!!

dunspeak♥ berkata... [Reply]

gambar yang last tuh kacak lagi bergaya..hehehe

diraja22 berkata... [Reply]

yg last 2 banyak makan ibu roti x..

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

haha agaknyala..sbb tu kembung lain macam ja....huhuhu

NiNa' berkata... [Reply]

cantek pic

Femillea Boutique berkata... [Reply]

cantik2 n unik

Black_roses92 berkata... [Reply]

haha.. tak sanggup kite nak melukis kat perut neyh.. menakutkan.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...