Followers

Isnin, 16 Ogos 2010

Hoi!!! Selamat Hari Lahir Putera...

Hoi!!! AMIRUL ARIF pada entri kali ini tidak ingin berbicara mengenai cerita-cerita menarik atau sebarang informasi..Pujangga menyediakan post ini khas buat salah seorang sahabat pujangga yang agak penting dalam diri pujangga di UiTM Merbok nih...Pada pagi-pagi buta , 16 Ogos yakni pada hari ini,pujangga titipkan ucapan SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 18 kepada PUTERA MUHAMMAD AKRAM BIN NOR AZLAN...semoga panjang umur dan mencapai segala hajat yang diimpikan pada usia yang baharu ini...semoga lebih matang dan paling penting sentiasa mengawal diri dari terjebak dengan gejala-gejala tidak berfaedah (Mak aihh, da saing-saing nasihat jabatan polis..huhu)

Hah layan jer gambar bawah ni..adik,aku bagi ko popular sikit kat blog aku nih..maaflah aku x dapat bagi hadiah,hanya post yang ikhlas ni jer aku dapat buat..hehe :

Minggu first ko kat sini,ko da paksa aku belanja..lol

Gambar budak baru 18 tahun camnie la...bajet nak smoking lol
Pujangga selitkan sedikit lagi bebelan tentang "PUTERA" nih :
*aku dah anggap dia nih macam adik aku sendiri sebab da agak lama rapat dan kenal sejak dari TEKNIK KL(best gak ade adik lelaki,pujangga ada 2 beradik ja..sepasang)
*antara semua junior aku,dia nih ja la antara yang baik dan beradap lagi bila jumpa aku(saja puji dia kat sini,sebab tau dye xkan bukak blog nih..huhu)
*dia nih juga adalah antara orang yang dapat hasil didikan aku mengenai kehidupan..sebelum aku kutip dia,dia nih lurus & naif sangat...hahaha

#Sampai sini jer la entri untuk kali ini,kata-kata pujangga yang dapat dikongsikan bersama adalah "Persahabatan yang ikhlas,takkan teruji walau dilanda 1001 masalah"...Selamat Hari Lahir sekali lagi dan SALAM RAMADHAN

4 Komen Hoi!!!:

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

selamat datang ke Hoi!!! AMIRUL ARIF

miszTERRA_SF_ berkata... [Reply]

epi bufday tuk ur adik :)

Wawa~* berkata... [Reply]

epi besday to ur adik... slamat berpuasa ekk!

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

thnxx sbb wish kat dye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...