Followers

Rabu, 8 September 2010

Hoi!!! Hari Ini Dalam Sejarah


Hoi!!! AMIRUL ARIF dengan rasa bangga nya (bukan riak ok) ingin berkongsi kegembiraan pujangga apabila melihat traffik yang menyinggah di blog ini mencanak-canak naik selepas rakyat Malaysia digemparkan dengan kontroversi IKLAN RAYA TV3 2010. Secara jujurnya pujangga terkejut lagi kagum bila melihat blog Hoi!!! AMIRUL ARIF ini mencapai lebih 1000UV dalam sehari.Pujangga bertambah teruja apabila melihat peningkatan UV sebanyak 10 KALI GANDA dari biasa..Dah masuk tiga hari berturut2 blog ini juga dihujani pelawat aka PV sehingga buatkan blog pujangga ni sesak.Harap-harap BE baru NUFFNANG akan menggedik-gedik lagi kat sini..huhu

Jom lihat bukti UV di bawah ni :

Waa sampai sekarang pujangga x percaya dapat cecah 1000UV

Jom lihat jumlah teramai pengunjung Hoi!!!AMIRUL ARIF online :

Amik kau,37 online dalam satu masa..sejarah wehh

Jom lihat prestasi untuk hari ini pula 8/9 :

Pujangga dah nampak sinar yang arini pun akan meletup gak jumlah UV .alhamdulillah


Jom lihat keyword popular hari ini 8/9 :

Nampak tak betapa berpengaruhnya iklan raya tv3?
Buat pertama kalinya pujangga mula merasai kehebatan SEO. Cuba pembaca taip "IKLAN RAYA 2010" di google,mesti blog Hoi!!!! AMIRUL ARIF di indeks pertama..huhu Semua ni buatkan pujangga rasa nak post entri-entri yang dijangka meletup lagi..*Teringin gak nak dapat hampir 6000UV macam Sis DAHLIA punya..;p

12 Komen Hoi!!!:

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

Ada x blog anda post tentang entri iklan raya tv3?ada peningkatan UV atau tidak? =]

DaHLia berkata... [Reply]

eiks, patutlaaa sis dah kena tolak ke belakang..hehe
tengah mengkaji mcm mn google indeks blog ni. :D

dah letak link kamoooo

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

nasib je sis...rezeki kontroversi..huhu
btw,thnxx ltak link saya..hehe

.s.o.f.i.a. berkata... [Reply]

wahhh!!!! nak kena buat entri panas gak la camnie.... he he.....

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

hehe HARUS..better klu kta be one of the first blogger to post about that "HOT" story..surely ur blog will receive high traffic

Lizzie Yasmin berkata... [Reply]

ha kau kau meletup BE tue.. caya lar...

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

hehe alhamdulillah rezeki....

paan berkata... [Reply]

pergh , gempak giler bro..tahniah2...

pas raya ni baru nak mula men2 dgn SEO..skang relax dulu la..hahaha

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

paan,hehe yok sama2 bermain2 mesra ngn SEO

Anip™ berkata... [Reply]

pergghhh...hebat siot blog nie...
blog nie mmg best..aku suke lar..

Sang Pujangga Utara berkata... [Reply]

lol...bese2 saja...
thnxx klu suka..lawatlah selalu :P

violet VC berkata... [Reply]

wow!! hebat ar!! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...