Followers

Khamis, 21 Oktober 2010

Hoi! Cara Kenali Jantina Laptop Anda


Hah mesti semua terkejut dengan tajuk entri di Hoi! AMIRUL ARIF kali ini kan? Siapa tak percaya yang laptop pun sebenarnya ada jantina tetapi jantinanya tersorok..hoi!!! jangan fikir lain okey!!! Kita kena lakukan beberapa step sebelum jantina laptop kita dapat dikenal pasti. Pujangga harap selepas pujangga tunjukkan cara-cara untuk mengetahui jantina laptop ini, jangan lah pula nanti ada yang berkelakuan sumbang dengan laptop masing-masing tau..(tak pasal ada yang declare "couple" dengan laptop sendiri kang...hehe

Mesti semua dah tak sabar-sabar nak tahu jantina laptop yang selalu korang mengadap tiap-tiap hari tu kan?JANTAN ker BETINA laptop korang? jom ikut step-step dibawah :


1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:    CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

letakkan ayat di atas di dalam notepad
 
2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari atau buka nanti).
    Save as =  love u.vbs

Ushalah arrow tuh bepandukan arahan di atas..sama tak?

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Hasilnya akan jadi macam ini..just double click dan dengar
Cuba dengar betul-betul suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?

Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan kalau dengar perempuan maknanya laptop korang betina lah..hehe

*Laptop pujangga jantan..bunyi  gay garang sangat suaranya ..baru ingat nak ringan-ringan berkenalan kalau betina..kehh3

28 Komen Hoi!!!:

Pujangga berkata... [Reply]

Apa jantina laptop pembaca Hoi!!! AMIRUL ARIF?

Are D Natasha berkata... [Reply]

hahahahahah...

Pujangga berkata... [Reply]

@Are D Natasha ape yang digelakkannya?ape jantina laptop anda?

ken berkata... [Reply]

suara boleh set punya :)

Siti Syakirah Saidi berkata... [Reply]

aku pempuan la..ahahahha

Izamir Ridzwan berkata... [Reply]

saya punye perempuan.. oh yyeeaahhh

Pujangga berkata... [Reply]

@ken hehe suka2 maaa...

@Siti Syakirah Saidi hehehe bole jd bestiela...bosan2

@Izamir Ridzwan amboii lain macam jer suka..hehehe

♥yaya♥ berkata... [Reply]

dpt macam nyah punye sore jer :p

Tomato Gurl's Life berkata... [Reply]

betina..hoho..jom kahwinkan lappy..mana tau dpt anak yg cumil :)

Pujangga berkata... [Reply]

@♥yaya♥ kehh2 wat pembedahan lah tuhh

Pujangga berkata... [Reply]

@Tomato Gurl's Life kahwinkan lappy ok..jgn tuan kawen ngn lappy sdahla

pnut berkata... [Reply]

haha.. menarik!

Zulfahmi Abidin berkata... [Reply]

err..bukan dah lame ke bnde nie.ade lagi ke org tak tawu??

nikamirul berkata... [Reply]

tak kesa la lame ke tak , janji berkongsi.
laptop aku gay.
pfffffffffft!

shark berkata... [Reply]

laptop aku pondan ler plak
hehe
ada dua suara tue

~ ReD ~ berkata... [Reply]

hahahahha...lawak ok...nak try..:D

zureen @ mama berkata... [Reply]

Sangat menarik...:)

Laptop ni asyik merajuk jer..betina atau jantan??hmmmm..nanti check balik..he3

~ ReD ~ berkata... [Reply]

yeay! jantina laptop sy JANTAN! hahah:P

prince kais berkata... [Reply]

laptop aku pompuan...hahahaha.

Pujangga berkata... [Reply]

hahaha pujangga nampak semua xcited pas taw jantina laptop masing2...hehe IGT!!! jgn wat bkan2..hehehe

belalang hijau berkata... [Reply]

yeke?
nak kene test nih...
ngee

Pujangga berkata... [Reply]

@belalang hijautest2..da taw,kongsila kat sini

zikeryhassan berkata... [Reply]

aku punya wanita.

~..:'aNyySs':..~ berkata... [Reply]

me...suara pmpn...
adehhh...

CiK QiQi berkata... [Reply]

hehehe..qiqi baru tau..qiqi nye sore laki.ptt la mnje lebei..tp qiqi ske laku kn keganasan kt lappy ni.hahahhaa

aima berkata... [Reply]

alamak betina la.....heee

Pujangga berkata... [Reply]

kehh2 macam2 da tunjukkan diri sebenar lepas taw jantina laptop masing2

Tanpa Nama berkata... [Reply]

unlock iphone 4
iphone 4 unlock
how to unlock iphone 4

http://chaparralparkgeneralstore.com/forum/index.php?action=profile;u=9949 http://cricketfains.com/cricketfains/forum/index.php?action=profile;u=366593
So when ever i try to install this game warcraft III and the expansion, frozen throne my anti virus avg, says that are 4 corrupt files for both games. Both are trojans. When i try to heal them, nothing happens. It hasn't affected my computer in any way. Could it be on the actual game disc? or the cd key? idk please help.
unlock iphone 4 how to unlock iphone 4

unlock iphone 4 [url=http://unlockiphone421.com]unlock iphone 4[/url] unlock iphone 4 unlock iphone 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...