Followers

Selasa, 5 Oktober 2010

Hoi!!! Keywords POPULAR Sukan Komanwel 2010

Hoi!!! AMIRUL ARIF pada hari ini ingin berkongsi dengan sahabat-sahabat Hoi!!! sekalian keywords popular Sukan Komanwel ke-19 2010 di New Delhi,India. Sejak pujangga membuat entri mengenai pingat emas pertama Malaysia di Sukan Komanwel semalam sumbangan Amirul Hamizan Ibrahim,  traffik di blog ini pada hari ini agak baik dengan hampir 60% datangnya dari encek GOOGLE. Pujangga tak nak menjadi kedekut keywords..hehe Jom saksikan kewords popular Hoi!!! AMIRUL ARIF di Nuffnang :

Hah nampak kan?Apa lagi?Kasi labels la..hehehe


p/s Malam nanti pujangga buat satu entri lagi ea...petang nih,entri ni jer ada dalam kepala..huhu (mood tengok siaran langsung sukan komanwel)

1 Komen Hoi!!!:

fadhli berkata... [Reply]

pemenang emas pun, namanya amirul juga. sama macam nama tuan blog ini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...