Followers

Sabtu, 30 Oktober 2010

Hoi! Mulut Terbesar Di Dunia


Salam,
Hoi! Besar sangat ker mulut manusia nih?Dah tak ada kerja ker Guinness Book of World Records sampai nak cari orang yang ada mulut terbesar di dunia?Pujangga pun ada badan mulut besar juga tetapi tak ada pun nak heboh-heboh masuk Guinness Book of World Records, paling kuat masuk Hoi! AMIRUL ARIF jer. hehe

Hah besar tak mulut pujangga(kiri)?kecik?hmm 
Gambar kat atas ni adalah sewaktu pujangga membuka mulut seluas-luasnya,tapi masih nampak kecik kan?Agak-agaknya siapa pemilik mulut terbesar di dunia nih?. Mulut terbesar di dunia adalah milik seorang remaja berusia 20 tahun yang berasal dari Angola yang bernama Francisco Domingo Joaquim

Joaquim yang menarik mulut selebar mungkin,Ada yang berkenan nak jadikan suami?
Waaa...Besarnya mulut brader Francisco Domingo Joaquim nih,dia mempunyai mulut yang sebesar 17 sentimeter atau lebih kurang 6.9 inci... Erkk lagi panjang dari pembaris pendek 15 sentimeter yang kita gunakan tuh.Bakat Joaquim yang dikenali sebagai Chiquinho itu ditemui oleh beberapa penyelidik Guinness Book of World Records yang mencarinya menerusi laman YouTube di internet. 

Selama 2 tahun diperlukan sebelum para penyelidik itu dapat menemui Chiquinho.Lagi menarik,dia dapat memuatkan satu tin minuman di dalam mulutnya. Tin coke kot yang si Chiquinho ni masukkan dalam mulutnya. Tak percaya? Pujangga sertakan videonya yang kini menjadi hits di Youtube. Saksikan hanya di Hoi! AMIRUL ARIF :




sekian dari Hoi! AMIRUL ARIF

13 Komen Hoi!!!:

Ogy berkata... [Reply]

iskk mcm nk koyak je mulut besauu mcm tu....adesss...tetiba jadi tak lalu lak....ekekee

Pujangga berkata... [Reply]

sabar ogy...hehe x pasai koyak mulut dak tuh....hahaha

darkbatman berkata... [Reply]

gile besar..ahhahaa.. seram jer.

$h@h_Izn@n berkata... [Reply]

macam mulut predator la...kui2

Amri Rani berkata... [Reply]

besarnya......
mulut plastik ni.....

Pujangga berkata... [Reply]

@ haha cute pe bro batman..hehe

Pujangga berkata... [Reply]

@shah & @amri

haha besor sesangat...mulut flesible kot..xpon mulut jeli

caliph shuriken berkata... [Reply]

sesuai sgt lawan mulot sapa besaq dgn predator, hukk...

Ayeem Jemain berkata... [Reply]

senang doktor gigi nk buat keje haha

phreak id berkata... [Reply]

itu kalau menguap tu, bukan setakat cicak boleh masuk perut. Buaya pun boleh agaknya.. sungguh horror..


>>My Latest Entry<<
Juara Piala Malaysia 2010 : Kelantan!!!
Terjah Blog Gomol?
Tragedi Hospital

Pujangga berkata... [Reply]

hehe terima kasih kerana memberi komen semua =]

rosszie7 berkata... [Reply]

k ros jalan2 cn..

She's retarded berkata... [Reply]

amboi, besaqnya mulut dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...