Followers

Saturday, 6 November 2010

Hoi! Cara-cara Menghias Roti&Sandwich

Pertama sekali,pujangga memohon maaf kerana pujangga betul-betul buntu nak buat entri apa di Hoi! AMIRUL ARIF sejak 2-3 hari ini mungkin sebab sindrom yang ditakuti oleh para blogger dah mula menjangkiti pujangga. Sindrom apa? Ia dikenali sebagai Sindrom "KI" ataupun lebih dikenali sebagai Kurang Idea.Ini selalunya berlaku bila rasa mahukan kesempurnaan didalam blog mula timbul di hati para blogger. Semua entri nampak tak kena.Mahu mengetahui penyakit yang lain?Nantikan entri yang akan datang.

Hah bukan main panjang pujangga membebel,rupa-rupanya perenggan di atas hanya sedikit kesimpulan dari entri akan datang di Hoi! AMIRUL ARIF. Kembali kepada tajuk entri hari ini,siapa yang pernah buat sandwich? Mesti ramai kan? Kita selalu menghias roti sandwich kita dengan beberapa potongan timun,tomato,telur,sardin dan kadang-kadang kepingan loaf daging.Kalau malas,sapu jer jem yang dah siap kat kedai tuh. Erk tak pasal rasa lapar.=.=. 

Kali ini pujangga nak berkongsi sedikit beberapa hiasan serta rekaan yang dilakukan ke atas roti dan sandwich sehingga boleh membangkitkan lagi selera kita untuk menjamahnya.(*Kalau lapar,ngap jugak ko pujangga)Jom lihat gambar-gambar di bawah hanya di Hoi! AMIRUL ARIF  (ehsan uncle GOOGLE):

Letakkan berus gigi anda sebagai inti sandwich
Sambil makan boleh main piano
Ala-ala Rubik's Cube pun sodap
Comel kan?Nak makan pun sayang
Erkk Rest In Peace....kesian terkeluar kaki dengan tangan
Baby roti baru lahir..UWEEKKKK

Kreatif sungguh kan?kalau pujangga mau tersilap guna

Terakhir, sandwich muka kucing?
P/S : Ini adalah entri ke-100 blog ini. Hari ini juga adalah bulan ke-6 Hoi! AMIRUL ARIF diwujudkan

22 Komen Hoi!!!:

Mr Ceym said... [Reply]

haha..mesti mkn..buat pnat2...

Oong-ong said... [Reply]

hahaaaha..comel giler kot

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply]

siriyes!! ini comelllll!! hahaha

Abu Luqman said... [Reply]

singgah malam sini

M a W a D D a H said... [Reply]

roti cute2 sayang la nak makan...hehe

Cik Jari said... [Reply]

kretip sungguh..

Pujangga said... [Reply]

@ceym-hehe taw xpa..rumit kot
@oong-sgt comel
@aniz-hehe mmgla..saya mmg comel..=p
@mawaddah- x makan nnt burukla

gnesop.com said... [Reply]

wah.. best2!
mmg kreatif

Emon. said... [Reply]

haha. Style.

Anyways, dah lama aku jadi silent reader, finally aku follow :)

Nice blog btw !

Makbed said... [Reply]

makbed pun kena sindrom KI gak.

Izamir Ridzwan said... [Reply]

wau.. menarik betol sandwich ni..

http://izamirridzwan.blogspot.com/

Mohd Wakiyuddin Rosnan said... [Reply]

haha.. cmni pun ade ke?

Nur Fannun said... [Reply]

eiil, no 1 tu geli bila mengenangkan tu roti..

macam2 la

Anzur Anuar said... [Reply]

kreatif!! :D

Entry terbaru: Nokia N8 dan Movie dari Nokia

simply nana said... [Reply]

mak ai...mcmane nak makan ni...

Jey Yusuff said... [Reply]

kalau jey dah buat roti macam ni comfrim x makan. sayang

miya said... [Reply]

hahahaha.
ngeri!

Affan Ruslan said... [Reply]

comel dan seni ni macam pernah tgk.
ambil kat mana?
kalau tau, bglah kredit. tak baik ambil tanpa kredit.

kalau tak tau dari mana, Allahu'alam

yyunie said... [Reply]

Cantik2 belaka sandwich tuhh . haha :D

mira the monster said... [Reply]

alalala meow yg cute-cute tuuhhh..

eggggrrr..geram...

sembil9n said... [Reply]

buatkan utk awek kofirm2 dy xmkn....hahaha

saya_arief said... [Reply]

smart giler.
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...