Followers

Selasa, 9 November 2010

Hoi! Gambar Telur Menarik?


Salam, Hoi! AMIRUL ARIF ingin berkongsi satu lagi artikel gambar menarik untuk disajikan kepada para pengunjung blog ini. Entri ini agak sama motifnya seperti entri "Hoi! Cara-cara Menghias Roti&Sandwich" yang pujangga post kan beberapa hari yang lepas. Pujangga kali ini ingin berkongsi gambar-gambar telur yang menarik. Telur apa?Ayam?Itik?Atau? dah jangan fikir bukan-bukan pujangga,nanti dicop 18SX lak.hehe 

Anda suka makan telur? Agak-agaknya apa yang kita boleh buat menggunakan telur dan kulit telur ea? Kalau nak recycle memang OHTIDAK lah jawabnya,nak-nak lak kalau bagi kat pujangga,sah-sah lah lepas makan pujangga terus semadikan buang dalam tong sampah hijau depan rumah pujangga.-.- Tetapi, selepas melakukan aktiviti harian menyelongkar sampah GOOGLE,pujangga terjumpa beberapa gambar telur yang menarik perhatian pujangga. Telur-telur ini telah di transformasikan sekaligus memberikan wajah baru kepada objek yang bernama TELUR ini. Rasanya tak salah kalau pujangga berkongsi dengan rakan-rakan sekalian kan?.

Tanpa membuang masa,jom saksikan gambar-gambar telur di bawah hanya di Hoi! AMIRUL ARIF :

Rumah Telur siap dengan tingkap.Harga boleh dirunding.
Ketua Telur yang digeruni. Warna albino wehh
"Erk adakah ini yang akan terjadi?Nasib badan"
Selamatkan diri anda dari cahaya Matahari dengan menggunakan Payung.
TOLONG!!TOLONG!!PANAS!! Aku direbus =.=
Kereta sorong bayi telur..kreatifkan?

AWAS!!!kawasan kemalangan.Otak mangsa bersepai di atas jalan.hehe

21 Komen Hoi!!!:

Jey Yusuff berkata... [Reply]

sape lah yang rajin sangat buat telor ni mcm ni

maria_m0hamadiah berkata... [Reply]

comelnye..mane dapat semua ni?

Nour Eyza berkata... [Reply]

alololo.. comeynyer orang buat telur tu jadi macam tu..
hehehehe

Pujangga berkata... [Reply]

@Jey Yusuffmestilah org yang rajin..hehehe

Pujangga berkata... [Reply]

@maria_m0hamadiahhehe godek2 kat google jer..huhu

Cik Aien berkata... [Reply]

wahh!! hehe kreatif habis nie

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata... [Reply]

keh3...

LATEST N3

CHINTA? BEST KA

sarah shafie berkata... [Reply]

comel jerk..

MyzaAli berkata... [Reply]

mcm x smpai hati nk makn telor pasni...

phreak id berkata... [Reply]

uiks.. diaorang potong pakai apa? laser ke?

Terbaru >> 1) Tipikal Drama Melayu 2) Sup Meletup 3) Selamat Datang ke Dunia

Tulip berkata... [Reply]

comey..=D

Bayu Kenangan berkata... [Reply]

kreatifnye.....

Pujangga berkata... [Reply]

hehehe memang kreatif dorang nih

FareedSairi berkata... [Reply]

hohohhoo...cantik2 n ada yg ganas :p

kobEj0rdan~ berkata... [Reply]

macho2 babe. hehe dorg mmg da abes kerje ea buat cmni??:P

Pirate berkata... [Reply]

hahahahha best2

deno berkata... [Reply]

comelnyeeee... :)

magnoliapert berkata... [Reply]

Comel nye telur2 nih, hehehe.

Eh, saya letak banner flash awak kat blog saya eh.

http://magnoliapert.blogspot.com/

Salam perkenalan :)

one2paii berkata... [Reply]

perghh..de gak org nak melukis kat telor..creative btui..lu x nk cube ke bai?hahha..mmg tomei..hehe

coklatchoc4u berkata... [Reply]

k ros dtg nih..;)

A.D.A.M. berkata... [Reply]

Lawak la. Nampak cute pun ada,. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...