Followers

Khamis, 16 Disember 2010

Hoi! Kereta-Kereta PELIK

Hoi! AMIRUL ARIF pada entri kali ini ingin berkongsi beberapa gambar kereta yang unik dan benar-benar menarik perhatian pujangga sehingga membuat entri ini. Selalunya kita sering kali mendengar nama Lamborghini,Brabus,BMW,Ferrari,Mercedes,Honda,Perodua mahupun Proton. Cakap pasal proton, pujangga teringat Proton Pahlawan yang ada Proton Tuah,Proton Jebat,Proton Kasturi,Proton Lekir dan Proton Lekiu tu. Memang cantik prototaip kereta konsep yang dihasilkan.hehe

Proton Pahlawan
Berbalik pada entri kali ini,gambar-gambar di bawah ini kebanyakannya adalah kereta Volkswagen Beetle ( kereta Mr.Bean) yang di ubah suai sehingga menjadi bentuk-bentuk yang tak dapat kita bayangkan . Bayangkan kereta kecil seperti Perodua Kancil  ini ditransformasikan sehingga menjadi pelbagai rupa.Tanpa membuang masa,Jom lihat kereta-kereta pelik hanya di Hoi! AMIRUL ARIF :

Kucing pink?

VW Beetle kura-kura.comel kan?

Arnab pun jadi...siap bulu2 lagi..hehe

VW Beetle versi UFO
Macam2 kan?tak silap ini untuk street racing

Perghh siap kerawang bunga bagai..sesuai wat kereta kawen..huhu

Macam ni pun boleh...=p

LOL..VW Beetle Phantom

20 Komen Hoi!!!:

princeduyong berkata... [Reply]

canggih canggih...

zaL_cdpx berkata... [Reply]

weee....stylenye... tp 1 pn aku xbrminat ! huhu

zaL_cdpx berkata... [Reply]

weee....stylenye... tp 1 pn aku xbrminat ! huhu

saya KILA berkata... [Reply]

hahaha . pink cantik !! ciut ^__^

DaK CoMoT berkata... [Reply]

pndai btoi dowang ney reka natang camtu..huhux

tomatokering :) berkata... [Reply]

nak buleh ? :p

S..U..D..@..I..S berkata... [Reply]

kreatif canggih untuk dipandang....

- GC - berkata... [Reply]

lawak gila keta2 ni

Faarihin berkata... [Reply]

memang stylo la kete2 ni.. terbaik.. hahaha....

kakyon berkata... [Reply]

cantik2..tapi wat hiasan ajelah..

merahitujambu berkata... [Reply]

wah,,unik

merahitujambu berkata... [Reply]

wah,,unik

Lia3003 berkata... [Reply]

stylo..

abah_izz berkata... [Reply]

kreatif...klau sangkut kat traffik jamm takler boring sangat camni..

phreak-id berkata... [Reply]

Akhirnya Pujangga dah kembali yang sebenar-benarnya? hehe

Aku suka kereta yg kucing pink tu bro. Memang prominent..

Terbaru >> 1) Nuffnang Premiere Screening of TRON : Legacy 12) Thank You Nuffnang 3) Karekter Terbaru Dalam Transformers 3 - Dark Of The Moon

Idalara berkata... [Reply]

menarik dn keratip

Mama HidayahAmin berkata... [Reply]

nak 1 boleh?

faizzach berkata... [Reply]

ohhoooo,,, hoooiiii,.... pliknya keta

kaizenshinobi berkata... [Reply]

bukan kete mr bean la... hahaha

mr bean kete mini cooper woooo....

~ch@wi~ berkata... [Reply]

mmg pelik kete ni...kt malaysia xde ke?huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...